BHC Blog


02/12/2008, 18:32
Filed under: Jernej

ŽENSKE – SE JE BOG ZMOTIL, KO JIH JE POSLAL NA ZEMLJO…ALI SO MU PAČ SAMO POŽRLE ŽIVCE?

Kaj se dejansko nahaja za lepimi evroazijskimi obrazi? Oz. kaj odkrijemo? In kaj nas vedno znova preseneti? Samo to in nič drugega v spodnjih vrsticah.

Ženske smo fasal v treh izvedenkah (kako obožujem št. 3). Res je, kolega. Samo tri so, tvoja ni nič posebnega. Mislim, seveda je! Samo…ni.

20% je vodljivih. Za tiste, ki hočejo vodit ovce je to idealna prilika. Prija občutek skorajda absolutne moči, ne? Mogoče..enostavno pa ne vedno. Ko ti je vse prinešeno na pladnju pa z malo truda, eh, to ni dost prida fenomen. V bistvu postane breme. In človek postane..napsihiran (je to sploh beseda?)

77% je vodečih. Za tiste, ki imajo copato zapisano v DNK ali pa za tiste, ki so radi ”komot”. Hvala enako, jaz imam tudi rad mir. A prodat dušo hudiču? Ne vem, se mi začne vrtet v glavi komad Rageov, ‘Killing In The Name Of’. Mešanica jeze in švica. Hvala, gremo dalje.

3% je primernih. Kako to, da tako majhna številka? Pač, življenje ni pravično, zato. Tukaj se upoštevajo tiste, ki … imajo vsebino tudi takrat, ki so še v fazi sladkega slinjenja zgodaj zjutraj. In pa tiste, ki vejo, kdo so in kaj lahko pričakujejo v tem veličastnem cirkusu-življenju.

Jih je težko locirati in ujeti? Sploh ne. Če imaš za sabo NASO pa CIA obveščevalno.

Kaj pa prepričati? … Uh, včasih dobimo, a v večini primerov izgubimo. Važno pa je, da ostanemo optimisti. Tam je kruh, tam je denar, slava in ženske.

Keep on fightin’, boyz!


5 komentarjev so far
Komentiraj

hm jernej…k si tu sam zgruntou al ti je kdu povedou??!

Komentar od špel(c)a

Jože mu tega ni povedov, prisežem jaz Jože osebno tukaj nase!

Komentar od jože

Sine, moja je v 1%. Kako definirat 1%?
Na fmf bi rekl: Če si izberemo dovolj majhno epsilon okolico večjo od nič, in najdemo v f(x)=delta dovolj velik delta da velja (delta – b)<epsilon, potem je vseksupaj zvezno odvedljivo in tvoja dama je funkcija z nešteto lepimi lastnostmi. Takih pa ni veliko.

Komentar od Marko

Dragi Jernej, a tipi so pa po defaultu blagoslov za ženske al kaj? Statistika je taka samo zate … od teh 3%, ki si jih določil za sebi primerne, vzemi stran še ene 99% takih, ki se enostavno niso pripravljene ukvarjat s tabo in si naredi izračunico, kakšne možnosti za “happy ever after” imaš.

Saj muziko imate ok, samo fantje, dajte se malo brzdat v tem blogu, da si ne pokvarite ugleda.

Komentar od blažka

Draga Blažka,
veseli me, da se je končno oglasil nekdo, ki ima trdo, nasprotno stališče od mojega. In, ki me hoče sprot še mal osebno pojebat. Ni lepšega.
V tem je štos blogov in komentarjev, v to verjamem z vso iskrenostjo.
Upam, da se boš oglasila še kdaj. Če boš na kakšnem koncertu skupine BHC (ki ugleda nima in si ga torej ne more kvariti), te pa prosim, da me pocukaš pa greva na pijačo.
Bojo vsaj oči nebrzdane.
lp, jernej

Komentar od bhcband
Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s%d bloggers like this: