BHC Blog


BRITNEY’S BACK!
02/12/2008, 21:05
Filed under: Jaka | Značke: , , , ,

Dame in gospodje, danes praznuje naša draga Britney. Tako je, Britney Spears. Sprašujete se – se mu je morda odtrgalo? Je zgubil pamet? Je morda tihi oboževalec Britney Spears?

Na sceni je že slabih deset let, danes pa je izšel tudi njen najnovejši album (ne, ne bojte se, ne bom napisal še ene recenzije, ki je tako ali tako ne boste prebrali) Circus.

Od teenieboperskih začetkov z Baby One More Time, do otrok, ločitve, psihiatričnih ustanov, skinheadovske frizure (lahko frizuri brez las sploh rečemo frizura?), lanske polomije na podelitvi MTV nagrad, pa vse do letošnjega triumfalnega comebacka na sceno, večkratne zmage na podelitvi MTV nagrad in brezhibnega plačala-sem-mojemu-zobarju-par-deset-čukov-dolarjev nasmeha! To!

Mislite si: »pa kaj, me sploh ne briga!« NE! Je še komu to uspelo? NI! Poglejte tistega skeletorja Michaela Jacksona. Človek je v krizi že n-let. Ga sploh ne obsojam, ker mu ni zagotovo ni lahko, toda enostavno ni Britney.

Britney je lahko samo ena.

Moja favourite skladba je Toxic. Komad ima neverjeten groove. Če zaprem oči, se kar vidim, kako v njenem spremljevalnem bendu izganjam hudiča iz bobnov pred večtisočglavo množico prešvicanih 10-letnikov. Mega.

Tudi spot je fingerlickin’

pa vam, je všeč?

Advertisements

1 komentar so far
Komentiraj

britney je ok. vesela sem, da se je vrnila in da je spet “stara britney”. glede na vse “polomije” pa samo to: kako bi se pa kdorkoli izmed tistih, ki so jo tako zelo obsojali, spopadal s tolikšno slavo? s slavo, ki se je večina ne more niti predstavljati?

Komentar od 0smi
Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: