BHC Blog


Michael Jackson – This Is It
06/11/2009, 13:12
Filed under: Jaka | Značke: , , , , ,

Pred obiskom kinodvorane sem bil zelo skeptičen, vendar me je film popolnoma presenetil.

Michael je prikazan kot vizionar, perfekcionist, ki od zbrane ekipe vedno zahteva 110 % (kot bi se izrazili vrli nogometaši) in kot izjemno tankočuten umetnik.

Slabi dve uri dolga projekcija je sestavljena iz posnetkov priprav na serijo koncertov v Londonski O2 Areni. Vidimo lahko vaje plesalcev, zakulisje nastajanja projekcij (kratkih filmov za obogatitev že tako mogočne scenografije), večji del pa seveda sestavlja glasba, ki v živo dobi še dodatno razsežnost. Black or White, Man in the Mirror, Smooth Criminal, Jam, Thriller, Billy Jean, če naštejem le nekaj videnih skladb.

Film za hardcore fane MJ-a, tiste srednje, med katere bi se uvrstil sam, pa tudi za skeptike, ki nad Jacksonom vihajo nos. Michael je res Kralj Popa s širšo umetniško vizijo in sporočilom, ki v miljah presega domet kakšne Madonne in vseh ostalih kvazizvezdniških pop produktov današnjice, ter pop glasbi upravičeno dodaja koncept žlahtnosti. MJ Lives, brez vsake patetike!

Stvar ujemite na velikem platnu. Se splača.


1 komentar so far
Komentiraj

pozdrav ekipi!

tut sam sm si ga ogledu! MJ trga gate! glede na njegovo “šibkost”, je meu še zmer taprau groove na odru! da ne omenjam vokala, ki mi je vsak dan boljši in ga čedalje več poslušam. res me je presenetu “film”. navdušen sem biu nad plesalci in bandom, še posebej kitaristko ORIANTHI, o kateri menim, da se bo še precej govorilo nekega dne. če ne druzga takrat, ko se bo prženila k podgurcu, sosu! xD
skratka, dobra zadeva in definitivno vredna ogleda!

Lp, j.sos.

Komentar od sos
Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s%d bloggers like this: